Egy barátnőm, aki évek óta szingli, szokta mondogatni, hogy ő önmagához hű. És milyen jó gondolat ez! Ha már mindenképpen kell találnunk egy jó oldalát a történteknek, ez mindenképpen az. Most egy ideig nem kell senkinek sem megfelelned, csak saját magadnak. És ez több, mint szuper és izgalmas!

Van egy rakás olyan dolog minden ember életében, amit szívesen megtenne, kipróbálna, megvenne, megnézne, de a párja miatt nem teszi, nem próbálja, nem veszi és nem nézi meg. Igen, amikor van párunk és ez néha eszünkbe jut, talán kicsit sóvárgunk, de nem sajnáljuk igazán, hiszen ott van nekünk ő. De már nincs. És ez most nem megint egy fájdalmas rádöbbenés, csak egy ténymegállapítás. Nincs, tehát nem is akadályoz többé semmiben.

Nekem legalábbis most sok ilyen tervem van. A mottóm: "Szemtelenül nem tagadok meg magamtól semmit." Persze ez nyilván függ az anyagiaktól is, de nem történik semmi, ha épp nem állsz úgy és előtte spórolsz egy ideig és aztán vágsz bele ebbe a projektbe. Ne legyen lelkiismeret furdalásod, nem tartozol senkinek számadással!

Hogy mire is gondolok konkrétan? A vágyak tárháza ugyan végtelen de szemléltetésképp néhány példa: áthívhatod a csajokat egy egész hétvégés non-stop pizsipartyra. Aztán ha ahhoz van kedvetek belevethetitek magatokat az éjszakába is. Befogadhatsz egy cicát, vagy kutyát, vagy vadászgörényt, vagy akár mindet. Megveheted azt a miniszoknyát, amiről azt mondta, hogy nem engedne le benne az utcára. Elmehetsz a barátnőddel csajos (pasizós) nyaralásra. Levágathatod/megnövesztheted/befestheted a hajad, most már csak a te véleményed számít. Satöbbi, satöbbi.

Még azok is, akik igazán szabad kapcsolatban éltek és eddig is azt tették, amit akartak, találnak ilyen megvalósításra váró álmokat, vágyakat, ez egészen biztos. Illetve mivel lány vagyok, most csupa lányos dolgot soroltam fel, de nem féltem a fiúkat sem, Ti is tutira kapásból mondotok 5 olyan dolgot, amit eddig a barátnő miatt nem lehetett.

A tanácsom: minden, amit fent olvastál. Egy személyes főszereplője vagy az életednek, nem kell megosztanod a figyelmed, az időd, az energiád, mindet fordíthatod magadra és azokra a dolgokra, amiket csak és kizárólag a magad kedvéért teszel meg. Egy pillanatra se bizonytalanodj el. Gondolj arra, hogy azok után, amin eddig keresztül mentél és kibírtál, ez a legkevesebb, ami kijár neked!

A bejegyzés trackback címe:

https://szakitasutanazelet.blog.hu/api/trackback/id/tr744644381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása